Contact en veelgestelde vragen

Wij gaan graag met u in gesprek om de beste financieringsmogelijkheden voor uw vastgoedproject te onderzoeken. Uiteraard analyseren wij ook graag uw bestaande financieringsportefeuille en beoordelen wij of deze nog aan uw huidige strategie en toekomstperspectief voldoet. Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen

Zit u met een vraag maar wilt u eerst even rustig oriënteren? Wij hebben onze veelgestelde vragen onder elkaar gezet:

Financieringsbemiddeling

Wij bemiddelen zowel bij projectfinanciering als langdurige beleggingsfinanciering. Hoe complex uw aanvraag of project ook is, wij denken met u mee.

Aan PROPERTY & FINANCE zijn enkel experts verbonden met zeer ruime ervaring met het financieren van commercieel vastgoed. Mede door de langjarige ervaringen van onze experts alsmede de vele transacties welke zijn geeffectueerd, zijn wij altijd op de hoogte van de mogelijkheden in de veranderende markt van vastgoedfinancieringen.

In de afgelopen jaren heeft PROPERTY & FINANCE veel beleggers en investeerders bijgestaan met het verkrijgen van een vastgoedfinanciering. Dit varieert van grote projecten waar kantoren werden getransformeerd tot residentiële appartementengebouwen tot het bemiddelen voor een beleggingsfinanciering voor de aankoop van een groot winkelcentrum. Voor ieder complex vastgoedproject zullen wij het financieringstraject met enthousiasme en deskundigheid in behandeling nemen.

Wij kijken samen met u naar uw beleggingsportefeuille, uw doelen en visie, de wensen en financieringsbehoeften. Aan de hand hiervan stellen wij een plan van aanpak samen. Deze stemmen wij af op een financier met gedeelde belangen. Neem gerust contact op voor een compleet stappenplan in uw situatie.

U heeft bepaalde belangen en doelen. Een financier heeft deze vanzelfsprekend ook. Een bank zal altijd investeren in projecten die het beste bij haar belangen past. Geen enkele belegger en project is hetzelfde, zo is ook elke financier anders. Wij weten wat bij welke financier het beste past en kunnen daarmee de koppeling maken voor de beste financieringsbemiddeling.

Als u kiest voor een bemiddelingstraject via PROPERTY & FINANCE, dan springen wij ook voor de financieringsvoorwaarden voor u in de bres. Dat betekent dat de condities en voorwaarden in kaart worden gebracht, wat de mogelijkheden zijn voor beide partijen en wat realistisch is. Wij voeren de gesprekken met u en de financier.

Wij zijn geen taxateur of fiscalist. Wel kunnen wij u ondersteunen of doorverwijzen naar samenwerkingspartners op het gebied van taxaties en fiscaliteiten.

Financieringsadvies

PROPERTY & FINANCE heeft uitgebreide ervaring en expertise in vastgoedfinanciering. Ons team van experts begrijpt de complexiteiten van de sector en biedt op maat gemaakt advies dat rekening houdt met uw specifieke situatie en strategie. Ons team van experts begrijpt de complexiteiten van de sector en biedt op maat gemaakt advies dat rekening houdt met uw specifieke situatie.

Tijdens een financieringsadviesgesprek zullen onze experts uw huidige financiële situatie en doelen bespreken. Wij zullen een diepgaande analyses uitvoeren en oplossingen voorstellen met als doel de financieringsstructuur aan te passen aan uw visie en strategie.

Met financieringsadvies van PROPERTY & FINANCE krijgt u toegang tot strategische inzichten en begeleiding van experts die met u meedenken om de juiste beslissingen te nemen voor uw vastgoedportefeuille. Dit leidt tot een verbeterde cashflow, passende condities en voorwaarde en daarmee een kloppende strategie voor de toekomst.

Ja, onze experts kunnen u begeleiden bij het onderhandelen over financieringsvoorwaarden, rentetarieven en andere aspecten om ervoor te zorgen dat u de meest passende financieringsoplossing verkrijgt voor uw vastgoedportefeuille.