Financierings­advies geheel op maat

De financierings­specialist staan aan uw zijde

Benieuwd of de huidige financieringsstructuur (hoogte hoofdsom, looptijd, voorwaarden, etc) van uw huidige vastgoedportefeuille nog bij uw situatie en strategie past? Of heeft u een project in ontwikkeling waar u enkel financieringsadvies voor wilt inwinnen zonder bemiddeld te worden in de aanvraag zelf?

Wij bekijken samen met u de verschillende leningen en onderpanden die zijn ontstaan uit eerdere transacties. We analyseren de voorwaarden en de conditie van uw leningen op allerlei niveaus. Zo maken we een plan om uw huidige financieringsbasis steviger te maken. Met grondig onderzoek duiken wij in uw financieringsportefeuille. Hiervan maken wij een overzicht op detailniveau. Daarbij adviseren wij onder andere in diversiteit van verschillende financiers, expiratie data van de diverse leningen, verval kalender huurcontracten, aflossing en voorwaarden, en zekerheden en risico’s.

Op welke onderwerpen wij u kunnen adviseren:

Groei van de portefeuille

Strategische doelen & optimalisatie

Spreiding in financiers

Expiratieverval kalender

Rentelooptijden

Condities en overige voorwaarden

De 4 basisprincipes van PROPERTY & FINANCE

“Verbonden samenwerkings­partner voor nationale en internationale gerenommeerde financiers”

Neem gerust contact op. Samen realiseren wij uw plannen.

Gedegen en betrouwbaar advies brengt uw financieringsportefeuille verder. Toe aan een eerlijke en gerichte verkenning van de stand van zaken inzake uw lopende financieringen? Neemt u gerust contact met ons op. Wij denken met u mee.

Liever volledig bemiddeld worden naar de financieringsaanvraag?