Financierings­bemiddeling

Uw financiering begeleid door dé debt advisors van Nederland

Uw project realiseren, doet u met de juiste financieringspartner die uw wensen en strategie begrijpt. Bij PROPERTY & FINANCE geloven we in de perfecte match. Want niet alleen uw belangen wegen mee, ook die van de financier. En dat luistert nauw. Wij begrijpen beide werelden en verbinden ze als een echte dealmaker.

In welke vastgoedfinancieringen bemiddelen wij?

Vastgoed­financieringen Residentieel/­Commercieel vastgoed

Bouwfinancieringen Residentieel/­Commercieel vastgoed

Transformatie­financieringen Residentieel/­Commercieel vastgoed

Handelsfinanciering/­Brigde Loans

Beleggings­financiering

Herfinancieringen van beleggings-, bouw, en transformatie­projecten

Beleggingsfinancieringen

U heeft een mooie vastgoedbelegging op het oog, welke is verhuurd. De huurinkomsten zijn mogelijk nog te optimaliseren. Het vastgoed wilt u voor de langere termijn aanhouden als belegging. Wij helpen u graag met een betrouwbare financieringspartner die dezelfde lange termijnhorizon deelt. Uiteraard zijn wij scherp op de condities en voorwaarden van de samenwerking, met het oog op uw rendement en toekomstige strategie.

Projectfinanciering: Commercieel vastgoed

In het centrum van een grote stad heeft u een ontwikkellocatie aan uw portefeuille toegevoegd. Het pand dat erop staat is gedateerd. Met uw plan wordt het pand her-ontwikkeld naar een nieuwe bestemming, met als doel iets moois terug te geven aan de stad. Werken en wonen in de stad moet aantrekkelijk blijven en u wilt hieraan bijdragen. In welke fase uw vergunningsaanvraag ook zit, een financiering is essentieel. Wij zoeken een bijpassende financier die met u meedenkt en anders durft te denken.

Bouw/transformatie­financiering residentieel

Ergens op de hoek van een historische straat staat al jaren een groot monumentaal herenhuis leeg. De karakteristieke glas-in-loodramen, geveldetails en hoge plafonds zijn, ondanks het achterstallige onderhoud, nog steeds zichtbaar. Door het opdelen van de woning, geeft u met uw project weer meer ademruimte aan de woningmarkt. Wij zoeken voor u de financieringspartner die uw plannen begrijpt, ondersteunt en draagt.

De 4 basisprincipes van PROPERTY & FINANCE

Hoe ziet het bemiddelings­traject er precies voor mij uit?

Wij gaan graag met u in gesprek over uw vastgoedproject. Uw strategie op korte- en lange termijn is hierin essentieel. We plannen de route om het financieringstraject zo efficiënt mogelijk te doorlopen. Uw weg naar succes:

Fase 1

Intake
Plan van aanpak
Opmaken debt memorandum
Benaderen financiers
Uitwerken verschillen analyse

Fase 2

Kiezen financier
Taxatie traject
Begeleiding kredietanalyse
Fiattering
Offerte

Fase 3

Sluiting

Fase 4

Lening beheer

“Verbonden samenwerkings­partner voor nationale en internationale gerenommeerde financiers”

Neem gerust contact op. Samen realiseren wij uw plannen.

Uw project is gebaat bij de beste financiering, zodat u de impact kunt maken met het vastgoed dat u voor ogen heeft. Neem gerust contact op! Samen brengen we het ontwikkelen van vastgoed naar morgen.

Uiteraard staan wij u ook graag bij in de advisering van uw bestaande financieringsportefeuille.